Bazuin & Partners biedt een uitgebreid diensten­pakket op het gebied van incasso, acceptatiebeleid en juridisch advies, speciaal ontwikkeld voor woningcorporaties, leegstandbeheerders en vastgoed- en VvE-beheerders.

Als ervaren vastgoedspecialist staan wij u graag terzijde met:

  • De acceptatiecheck: onze online applicatie waarmee u de kredietwaardigheid van uw kandidaat huurder beoordeelt en die u verzekert van een helder antwoord op de vraag of een legitimatiebewijs echt is.
  • Het efficiënt incasseren van achterstallige huur- en VvE bijdragen, waar nodig met behoud van een goede relatie met uw debiteur.
  • Het verkorten van doorlooptijden en het voorkomen van ontruimingen.
  • Gedegen en betaalbaar juridisch advies op het gebied van huur- en appartementsrecht.

Door middel van een integere maar vooral doortastende werkwijze komen wij in een heel vroeg stadium in contact met uw debiteur. Doordat wij buiten kantoortijden uw debiteur bezoeken en daardoor áchter de voordeur kijken kunnen wij een korte doorlooptijd en, daaruit voortvloeiend, een lagere achterstand realiseren. De te maken kosten blijven hierdoor laag en -waar nodig- draagt het persoonlijk contact bij aan het in stand houden van een goede relatie met uw debiteur.

 Met een vaste contactpersoon voor u en adequate routing voor uw debiteuren is er direct contact met een van onze medewerkers. Met onze regiokantoren, verspreid door het hele land, komen we heel dicht bij. Onze lokale medewerkers kennen u en uw markt, spreken uw taal en weten wie uw huurders zijn. Bovendien maken we betalen makkelijk met iDeal, contante betaling bij alle vestigingen van GWK Travelex en zelfs mobiele PIN-betaling aan onze buitendienstmedewerkers. 


Advies nodig? Neem dan via onderstaand formulier contact op met onze Specialist Vastgoed, Raphael Muller:


Sinds 1998 in dienst bij Bazuin & Partners en jarenlang als Teamleider Vastgoed dagelijks bezig geweest met het incasseren van vastgoedvorderingen. In zijn huidige functie als Specialist Vastgoed zet hij zijn opgedane kennis nu in om sociale huisvesters, leegstandbeheerders, commerciële vastgoedpartijen en VvE-beheerders te adviseren.

 

Advies nodig?

Naam *
Telefoon *
E-mail *
Uw vraag *