JURIDISCH ADVIES

Als ondernemer houdt u zich het liefst bezig met uw bedrijf. Ontwikkelen, bouwen, groeien, sturen, daar ligt uw hart en daar gaat het om! Toch moet u zich soms ook verdiepen in andere zaken, bijvoorbeeld op juridisch vlak. U denkt er dan misschien niet als eerste aan om hiervoor bij een gerechtsdeurwaarderkantoor aan te kloppen. Toch is Bazuin & Partners op dit gebied dé partner van het MKB! Wij kennen als geen ander de weg in de juridische wirwar van regels op het gebied van arbeidsrecht, huurrecht, contractenrecht en ondernemingsrecht. Juist die gebieden waar u als ondernemer regelmatig mee te maken krijgt en waarop u wel eens advies kunt gebruiken. In de meeste gevallen zorgen onze juridische adviezen ervoor dat een gang naar de (kanton)rechter u bespaard blijft.


mr. J.J.M.L. (Jolene) Nelemans-Sandberg  
 
In 2007 bij Bazuin & Partners begonnen als incassomedewerker te Bergen op Zoom. Na in 2008 te zijn afgestudeerd, is zij in februari 2009 begonnen als juriste voor de vestiging Rotterdam, waardoor zij de behandeling van uw vordering van A tot Z heeft leren kennen. In haar huidige functie als juriste heeft zij inmiddels ruime advies- en proceservaring opgedaan. Deze ervaring stelt zij graag tot uw beschikking.


mr. M.C. (Cecilia) Ramos  
 
Cecilia is in 2010 als incassomedewerkster begonnen bij Bazuin & Partners en sindsdien heeft zij verschillende functies bekleed. Zij weet een dossier dan ook van A tot Z te behandelen. Cecilia studeerde af in 2013 aan de Erasmus Universiteit te Rotterdam en is in 2014 aan de slag gegaan als juriste. Daarnaast heeft zij bij verschillende toonaangevende advocatenkantoren en bedrijven studenstages afgerond, zodat zij van diverse rechtsgebieden kennis heeft en zij als allrounder inzetbaar is. Als juriste heeft zij inmiddels ruime proceservaring opgedaan. Ook Cecilia zet haar kennis en ervaring graag voor u in!

Juridisch advies nodig?

Naam
Telefoon
E-mail
Uw vraag