financieel administratief medewerker (32-40 uur)

Functie:
Als financieel administratief medewerker verricht je alle voorkomende werkzaamheden op onze afdeling Boekhouding. Hieronder valt ondermeer het controleren van de crediteurenadministratie, het coderen en boeken van kas, bank en inkomende post, het verzorgen van uitgaande betalingen, het maken van eindafrekeningen, het doen van tussentijdse afdrachten en het onderhouden van telefonisch contact met o.a. opdrachtgevers, debiteuren, werkgevers en sozawe.

Profiel:
·         Afgeronde financieel administratieve opleiding MBO/ MBO+ niveau

·         Uitstekende beheersing van de Nederlandse taal in woord en geschrift;

·         Goede communicatieve en sociale vaardigheden;

·         Accuraat, doorzettingsvermogen en stressbestendig;

·         Ervaring met Credit Navigator (Eurodossier) is een pre

Wat krijg je ervoor terug?
Bazuin & Partners biedt jou een veelzijdige baan binnen een dynamische organisatie, een informele werkomgeving, leuke collega’s, een passend salaris afhankelijk van leeftijd en ervaring en prima secundaire arbeidsvoorwaarden.

Ben je woonachtig in de regio Rotterdam en herken jij jezelf in dit profiel? Solliciteer dan meteen!

Over Bazuin
Bazuin & Partners is een service- en klantgerichte organisatie van gerechtsdeurwaarders met vestigingen in Rotterdam, Den Haag en Amstelveen. Ons team bestaat uit een bonte mix van talent. Starters en professionals, allemaal op zoek naar afwisseling en uitdaging.

Als ervaren gerechtsdeurwaarderskantoor met een landelijke dekking door eigen deurwaarders, geloven wij in de oorspronkelijke kracht van het ambt. Vanuit deze stabiele grondhouding geven wij op onze kenmerkende wijze streng, rechtvaardig, transparant en soms een beetje eigenwijs, invulling aan onze werkzaamheden.

Een online screening kan mogelijk onderdeel uitmaken van de procedure; gegevens die tijdens een screening worden verzameld, worden niet langer bewaard dan noodzakelijk.

Bij Bazuin & Partners vinden we graag zelf onze nieuwe collega’s. We reageren daarom ook niet op acquisitie of aanbiedingen van bureaus of tussenpersonen.