senior incassomedewerker (fulltime)

wegens vakanties is de sollicitatieprocedure met 3 weken vertraagd

Functie

Een werkdag bij Bazuin & Partners bestaat o.a. uit het zelfstandig behandelen van incassodossiers in zowel de minnelijke, als de gerechtelijke en executiefase. Je hebt contact met debiteuren en derden (zowel telefonisch als aan de balie), je wint informatie in (bij o.a. GBA, uitkeringsinstanties) en je zorgt bijvoorbeeld dat er een betalingsregeling getroffen wordt. Voor de opdrachtgever ben jij een aanspreekpunt voor vragen over de incassodossiers en geef je advies over het al dan niet starten van een gerechtelijke procedure. Verder vervaardig je dagvaardingen en overige ambtelijke stukken.

In de rol van senior medewerker zijn je handelingen als incassomedewerker minder standaard en ben je in staat om ook de complexe dossiers volledig zelfstandig te behandelen. Je beschikt over de kennis en ervaring om, indien naar zijn inzicht afwijking van de algemeen geldende of toepasselijke procedure noodzakelijk is, hiernaar te handelen. Je fungeert als verlengstuk op juridisch gebied en we verwachten dat zowel op het uitvoerende als op het adviserende vlak de parate kennis en vaardigheden praktisch worden ingezet. Daar waar nodig spring je in voor een collega of adviseer je je collega’s met betrekking tot de behandeling van zaken. Daarnaast werk je collega’s vakinhoudelijk in en vervang je, in voorkomende gevallen, de teammanager van de afdeling.

Profiel

Als incassomedewerker is het belangrijk dat je ordelijk bent ingesteld. Je krijgt veel informatie die je moet verwerken en je dient met allerlei zaken rekening te houden. Wij zoeken dus een echte perfectionist! Verder is het belangrijk dat je sterk in je schoenen staat, je zowel zelfstandig als in teamverband kunt werken en dat je communicatief vaardig bent.

Wat vragen wij verder van jou?

  • Een afgeronde MBO+/HBO Rechten opleiding of een vergelijkbaar werk- en denkniveau
  • Uitstekende beheersing van de Nederlandse taal in woord en geschrift
  • Minimaal 4 jaar (recente) ervaring binnen een deurwaarderskantoor
  • Kennis van het softwareprogramma Credit Navigator is een pre
  • Je bent proactief en accuraat

Wat krijg je ervoor terug?

Wij bieden een veelzijdige fulltime baan binnen een professionele en dynamische organisatie met daarbij een passend salaris.

 

Over Bazuin

Bazuin & Partners is een service- en klantgerichte organisatie van gerechtsdeurwaarders met vestigingen in Rotterdam, Den Haag en Amstelveen. Ons team bestaat uit een bonte mix van talent. Starters en professionals, allemaal op zoek naar afwisseling en uitdaging. Je moet bij ons hard werken, maar je krijgt er veel voor terug. Wij bieden een afwisselende baan met een hoge mate vanzelfstandigeid, een passend salaris, een plek in een open organisatie met korte lijnen en een informele sfeer.

Solliciteren

Herken jij jezelf in bovenstaand functieprofiel en wil je graag werken binnen een dynamische organisatie? Stuur dan jouw motivatie en CV per e-mail naar onze afdeling P&O.

Wij streven er altijd naar om binnen twee weken een terugkoppeling te geven op je sollicitatie.

Bazuin & Partners
T.a.v. mw. D. Leenderts, afdeling P&O
E-mail: jobs@bazuin.nl
Tel: 010-4332488

 

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld!