Advocatuur

Mogen wij iets voor u betekenen?

Voor het snel en vakkundig uitbrengen van een dagvaarding, het leggen van beslag, maar ook voor het laten betekenen van brieven en alle andere werkzaamheden die (alleen) een gerechtsdeurwaarder mag doen, bent u bij ons aan het juiste adres: wij kunnen dus altijd iets voor u betekenen!

één loket voor heel Nederland

Wij beschikken over een landelijke dekking en voeren uw opdrachten in heel Nederland uit. Uw opdrachten kunt u aanleveren bij één van onze kantoren en wij zorgen voor een adequate en deugdelijke uitvoering in heel Nederland.

Advocatendesk
Open : ma t/m vrijdag van 8:30 t/m 17:00 uur
Email : advocaten@bazuin.nl
Telefoon : 010 206 44 10

 

Piketdienst
Open : Uitsluitend voor spoedopdrachten buiten kantooruren
Telefoon : 010 206 44 91

Kennisdeling

Heeft u vragen over executie- of beslagrecht, Kwaliteit en Innovatie (KEI) of wilt u eens van gedachte wisselen met een van onze gerechtsdeurwaarders? Neemt u dan alstublieft contact met ons op via advocaten@bazuin.nl, wij delen onze kennis graag met u! Tevens organiseren wij meerdere PO seminars per jaar speciaal voor advocaten op het gebied van executie- en beslagrecht. Ontvang informatie over de aankomende seminars door een bericht te sturen naar seminar@bazuin.nl

Incasso

Vreemde ogen dwingen. Wij helpen u graag bij het incasseren van uw eigen vorderingen. In gezamenlijk overleg worden wij een verlengstuk van uw eigen debiteurenbeheer en bepalen wij samen de te nemen stappen en de gewenste toon van communicatie.

De Hoge Raad

Met de Hoge Raad als onze buren, aan Korte Voorhout 8 te 2511 EK Den Haag, zijn wij bij uitstek ook uw partner voor alle betekeningen die aldaar dienen plaats te vinden. Indien wij de stukken correct (bijvoorkeur per e-mail) krijgen aangeleverd, brengen wij deze nog dezelfde dag voor u uit!

Toevoegingzaken

Ook opdrachten vanuit de rechtsbijstand voeren wij graag en met dezelfde zorg voor u uit.
Heeft u vragen over onze dienstverlening? Neem dan contact op met een van onderstaande specialisten, zij voorzien u graag van advies.

Timon Walhain

Toegevoegd-gerechtsdeurwaarder

Sinds 2009 werkzaam bij Bazuin & Partners, waarvan de laatste jaren als toegevoegd-gerechtsdeurwaarder. Hij is dagelijks zowel actief in de dossierbehandeling als met ambtelijke werkzaamheden. Hij deelt zijn kennis en ervaring graag en ook voor spoedzaken is hij direct beschikbaar.

 

Gert-Jan van Meerten

Toegevoegd-gerechtsdeurwaarder

Sinds 2012 in dienst bij Bazuin & Partners, waarvan sinds oktober 2016 als kandidaat-gerechtsdeurwaarder en daarvoor reeds jarenlang actief geweest binnen de (internationale) creditmanagement branche.

 

Heeft u advies nodig?
Of heeft u een vraag?

Neem telefonisch contact met ons op:

010-4332488

Of stuur ons een bericht per email op post@bazuin.nl
of via het contactformulier.