VVE

Als VVE-beheerder neemt u veel werk van de VVE uit handen. Het besturen en beheren van een VVE vraagt immers veel specifieke kennis en vaardigheden. Het incasseren van (voorschot-)bijdragen, definitieve bijdragen en stookkosten is van groot belang voor de VVE en dus ook voor u als VVE-beheerder. Maar wat als een lid het niet zo nauw neemt met deze verplichting? Natuurlijk kunt u zelf de incasso ter hand nemen. Maar wij hebben een beter idee…

Bazuin & Partners Gerechtsdeurwaarders richt zich al jarenlang op de vastgoedsector en heeft een ruime ervaring in het incasseren van geldvorderingen. Dat maakt ons tot dé specialist voor de incasso van uw VVE-vorderingen.

U vindt in ons een partner, die dit vervelende werk van u over kan nemen. Een partner, die u met raad en daad terzijde staat en gespecialiseerd is in het appartementsrecht.

Van 1e sommatie tot het beslag leggen op het appartementsrecht; onze werkwijze is uniek. Wij maken incasso persoonlijk door ons niet te beperken tot het sturen van brieven vanachter het bureau maar door de debiteur daadwerkelijk thuis en zelfs ’s avonds op te zoeken om met hem in contact te komen. Op die manier slagen wij er niet alleen in uw vordering te incasseren maar ook het betalingsgedrag van uw debiteuren te verbeteren! En daar gaat het feitelijk toch om.

Graag vertellen wij u meer over ons kantoor en laten wij u zien, waarom een keuze voor Bazuin & Partners geen goede keuze, maar de beste keuze is!

Heeft u vragen over onze dienstverlening? Neem dan contact op met een van onderstaande specialisten, zij voorzien u graag van advies.

Clemens van Veen

Manager Operations / toegevoegd-gerechtsdeurwaarder

Sinds 1998 in dienst bij Bazuin & Partners en via de lange weg:(incassomedewerker, juridische afdeling), uiteindelijk operationeel eindverantwoordelijk geworden. Door deze lange weg ken ik de organisatie tot in finesses en dit helpt om onze relaties maximaal te bedienen. Om de materie te doorgronden en mijn kennis up-to-date te houden, ben ik sinds enkele jaren zelf toegevoegd-gerechtsdeurwaarder.

Gert-Jan van Meerten

Toegevoegd-gerechtsdeurwaarder

Sinds 2012 in dienst bij Bazuin & Partners, waarvan sinds oktober 2016 als kandidaat-gerechtsdeurwaarder en daarvoor reeds jarenlang actief geweest binnen de (internationale) creditmanagement branche.

Heeft u advies nodig?
Of heeft u een vraag?

Neem telefonisch contact met ons op:

010-4332488

Of stuur ons een bericht per email op post@bazuin.nl
of via het contactformulier.