Groot zakelijk

Bedrijven die grote volumes vorderingen uit te besteden hebben, stellen andere eisen aan de samenwerking met een Gerechtsdeurwaarder dan bijvoorbeeld MKB bedrijven en advocatuur dat doen.

Bazuin & Partners voldoet aan die eisen en heeft in de loop der jaren ruime ervaring opgedaan met ondermeer:

  • gedifferentieerde incassotrajecten
  • hoogfrequente data-uitwisseling
  • maatwerk management rapportages
  • operationele sturingsrapportages
  • opvangen van piekbelasting
  • financiële verslaglegging

Bazuin & Partners kent een groot aantal corporate relaties waarvoor we de meest uiteenlopende diensten verrichten. Altijd tot stand gebracht in nauw overleg met en in het verlengde van de doelstelling van de opdrachtgever.

Een klantteam beheert de portefeuille.
Hierin participeren een jurist, een ICT’er en de teamleider van de behandelende afdeling.
De beherende key-accountmanager fungeert als schakel tussen de klant en de eigen organisatie en een directielid zorgt voor de commitment op de te nemen beslissingen.

Opdrachtgevers uit de branches finance, utilities, insurance, telecom en natuurlijk de grote incassobureaus maken sinds jaren gebruik van de grootzakelijke dienstverlening van Bazuin & Partners.

Advies nodig? Neem dan via onderstaand formulier contact op met onze Specialist Grootzakelijk.

Clemens van Veen

Manager Operations / Toegevoegd-gerechtsdeurwaarder

Sinds 1998 in dienst bij Bazuin & Partners en via de lange weg:(incassomedewerker, juridische afdeling), uiteindelijk operationeel eindverantwoordelijk geworden. Door deze lange weg ken ik de organisatie tot in finesses en dit helpt om onze relaties maximaal te bedienen. Om de materie te doorgronden en mijn kennis up-to-date te houden, ben ik sinds enkele jaren zelf ook toegevoegd-gerechtsdeurwaarder.

 

Gert-Jan van Meerten

Toegevoegd-gerechtsdeurwaarder

Sinds 2012 in dienst bij Bazuin & Partners, waarvan sinds oktober 2016 als kandidaat-gerechtsdeurwaarder en daarvoor reeds jarenlang actief geweest binnen de (internationale) creditmanagement branche.

Heeft u advies nodig?
Of heeft u een vraag?

Neem telefonisch contact met ons op:

010-4332488

Of stuur ons een bericht per email op post@bazuin.nl
of via het contactformulier.