In  verband met pinksteren zijn wij maandag  20 mei a.s. gesloten

Dinsdag 21 mei staan wij graag weer voor u klaar.

Groot zakelijk

Bedrijven die grote volumes vorderingen uit te besteden hebben, stellen andere eisen aan de samenwerking met een Gerechtsdeurwaarder dan bijvoorbeeld MKB bedrijven en advocatuur dat doen.

Bazuin & Partners voldoet aan die eisen en heeft in de loop der jaren ruime ervaring opgedaan met ondermeer:

  • gedifferentieerde incassotrajecten
  • hoogfrequente data-uitwisseling
  • maatwerk management rapportages
  • operationele sturingsrapportages
  • opvangen van piekbelasting
  • financiële verslaglegging

Bazuin & Partners kent een groot aantal corporate relaties waarvoor we de meest uiteenlopende diensten verrichten. Altijd tot stand gebracht in nauw overleg met en in het verlengde van de doelstelling van de opdrachtgever.

Een klantteam beheert de portefeuille.
Hierin participeren een jurist, een ICT’er en de teamleider van de behandelende afdeling.
De beherende key-accountmanager fungeert als schakel tussen de klant en de eigen organisatie en een directielid zorgt voor de commitment op de te nemen beslissingen.

Opdrachtgevers uit de branches finance, utilities, insurance, telecom en natuurlijk de grote incassobureaus maken sinds jaren gebruik van de grootzakelijke dienstverlening van Bazuin & Partners.

Advies nodig? Neem dan via onderstaand formulier contact op met onze Specialist Grootzakelijk.

Clemens van Veen

Manager Operations / Toegevoegd-gerechtsdeurwaarder

Ik ben sinds 1998 in dienst bij Bazuin & Partners, waar ik ben gestart als incassomedewerker. Vervolgens ben ik op de juridische afdeling terecht gekomen en nadat ik daar leiding aan heb gegeven ben ik uiteindelijk operationeel eindverantwoordelijk voor de gehele organisatie geworden. Doordat ik meerdere functies binnen onze organisatie heb bekleed, heb ik deze tot in finesses leren kennen en dit helpt om onze relaties maximaal te bedienen. Om alle facetten van de organisatie te kennen ontbrak het mij nog op één vlak aan kennis en ervaring, vandaar dat ik de opleiding tot(kandidaat-)gerechtsdeurwaarder ben gaan volgen, die ik in 2010 heb afgerond.

Bazuin & Partners heeft mij de kans geboden mij binnen de organisatie te ontwikkelen en mijn vaardigheden uit te breiden.
Die kans heb ik gegrepen.
Als Manager Operations geef ik mijn collega’s graag óók die kans. Bazuin & Partners hecht grote waarde aan medewerkers die zelfstandig, kritisch en creatief durven te zijn in de benadering van hun werk en zichzelf voortdurend willen blijven ontwikkelen en verbeteren. Dat is goed voor onze medewerkers maar ook voor onze organisatie. Wij zijn ervan overtuigd, dat alleen op die manier de beste resultaten kunnen worden bereikt!

 

Gert-Jan van Meerten

Toegevoegd-gerechtsdeurwaarder

Ik ben sinds 2012 in dienst bij Bazuin & Partners als commercieel medewerker. Het vak van gerechtsdeurwaarder boeide me zodanig, dat ik in oktober 2016 toegevoegd gerechtsdeurwaarder ben geworden. Voorheen was ik werkzaam binnen de (internationale) creditmanagement branche. Mijn kennis en ervaring als toegevoegd gerechtsdeurwaarder komen mij goed van pas. Ik heb gemerkt dat niet alleen een “vlotte babbel” van belang is, maar dat onze opdrachtgevers het ook weten te waarderen, dat zij met iemand spreken die de dagelijkse gang van zaken kent, hun taal kent en de weg in de rechtspraktijk kent. Kennis van zaken, dáár gaat het om!

Heeft u advies nodig?
Of heeft u een vraag?

Neem telefonisch contact met ons op:

010-4332488

Of stuur ons een bericht per email op post@bazuin.nl
of via het contactformulier.

  • Door dit nummer in te vullen kunnen wij u sneller van dienst zijn.