Onderwijs

In strategische samenwerking met partner iDealNet biedt Bazuin gespecialiseerde diensten aan voor onderwijsinstellingen. Vanuit één centrale portal betreden onderwijsinstellingen de route naar leerling/studentcommunicatie, facturatie, incasso en juridisch advies.

Een ouder/verzorger van een basisschoolleerling vraagt om een andere benadering dan een student aan een HBO- instelling of zelfs een universiteit. Onderwijsinstellingen hebben te maken met piekbelasting in de facturatie en met diverse begunstigden voor de te betalen bedragen. Om deze processen professioneel vorm te geven, bieden iDealNet en Bazuin & Partners gezamenlijk hun gespecialiseerde diensten aan.

iDealNet en Bazuin: doorlopend specialisme…

Advies nodig? Neem dan via onderstaand formulier contact met onze Specialist Onderwijs:

Clemens van Veen

Manager Operations / Toegevoegd-gerechtsdeurwaarder

Sinds 1998 in dienst bij Bazuin & Partners en via de lange weg:(incassomedewerker, juridische afdeling), uiteindelijk operationeel eindverantwoordelijk geworden. Door deze lange weg ken ik de organisatie tot in finesses en dit helpt om onze relaties maximaal te bedienen. Om de materie te doorgronden en mijn kennis up-to-date te houden, ben ik sinds enkele jaren zelf ook Toegevoegd-gerechtsdeurwaarder.

 

Heeft u advies nodig?
Of heeft u een vraag?

Neem telefonisch contact met ons op:

010-4332488

Of stuur ons een bericht per email op post@bazuin.nl
of via het contactformulier.