In  verband met pinksteren zijn wij maandag  20 mei a.s. gesloten

Dinsdag 21 mei staan wij graag weer voor u klaar.

Onderwijs

In strategische samenwerking met partner iDealNet biedt Bazuin gespecialiseerde diensten aan voor onderwijsinstellingen. Vanuit één centrale portal betreden onderwijsinstellingen de route naar leerling/studentcommunicatie, facturatie, incasso en juridisch advies.

Een ouder/verzorger van een basisschoolleerling vraagt om een andere benadering dan een student aan een HBO- instelling of zelfs een universiteit. Onderwijsinstellingen hebben te maken met piekbelasting in de facturatie en met diverse begunstigden voor de te betalen bedragen. Om deze processen professioneel vorm te geven, bieden iDealNet en Bazuin & Partners gezamenlijk hun gespecialiseerde diensten aan.

iDealNet en Bazuin: doorlopend specialisme…

Advies nodig? Neem dan via onderstaand formulier contact met onze Specialist Onderwijs:

Clemens van Veen

Manager Operations / Toegevoegd-gerechtsdeurwaarder

Ik ben sinds 1998 in dienst bij Bazuin & Partners, waar ik ben gestart als incassomedewerker. Vervolgens ben ik op de juridische afdeling terecht gekomen en nadat ik daar leiding aan heb gegeven ben ik uiteindelijk operationeel eindverantwoordelijk voor de gehele organisatie geworden. Doordat ik meerdere functies binnen onze organisatie heb bekleed, heb ik deze tot in finesses leren kennen en dit helpt om onze relaties maximaal te bedienen. Om alle facetten van de organisatie te kennen ontbrak het mij nog op één vlak aan kennis en ervaring, vandaar dat ik de opleiding tot(kandidaat-)gerechtsdeurwaarder ben gaan volgen, die ik in 2010 heb afgerond.

Bazuin & Partners heeft mij de kans geboden mij binnen de organisatie te ontwikkelen en mijn vaardigheden uit te breiden.
Die kans heb ik gegrepen.
Als Manager Operations geef ik mijn collega’s graag óók die kans. Bazuin & Partners hecht grote waarde aan medewerkers die zelfstandig, kritisch en creatief durven te zijn in de benadering van hun werk en zichzelf voortdurend willen blijven ontwikkelen en verbeteren. Dat is goed voor onze medewerkers maar ook voor onze organisatie. Wij zijn ervan overtuigd, dat alleen op die manier de beste resultaten kunnen worden bereikt!

 

Heeft u advies nodig?
Of heeft u een vraag?

Neem telefonisch contact met ons op:

010-4332488

Of stuur ons een bericht per email op post@bazuin.nl
of via het contactformulier.

  • Door dit nummer in te vullen kunnen wij u sneller van dienst zijn.