In  verband met pinksteren zijn wij maandag  20 mei a.s. gesloten

Dinsdag 21 mei staan wij graag weer voor u klaar.

Organisatie

“De professionaliteit van een grote organisatie met de betrokkenheid en flexibiliteit van een klein kantoor”

Als ervaren gerechtsdeurwaarderskantoor met een landelijke dekking door eigen deurwaarders, geloven wij in de oorspronkelijke kracht van het ambt. Vanuit deze stabiele grondhouding geven wij op onze kenmerkende wijze streng, rechtvaardig, transparant en soms een beetje eigenwijs, invulling aan onze werkzaamheden.

De Rotterdamse “geen woorden, maar daden-mentaliteit” past bijzonder goed bij het deurwaardersambt. Geen wonder dat ons hoofdkantoor dan ook in Rotterdam staat.

Een sterke focus op het ambt wil niet zeggen dat wij geen oog hebben voor de veranderende rol van de deurwaarderspraktijk anno vandaag.  Doorlopend fungeren onze mensen als adviseur bij juridische en/of credit management vraagstukken.

Bijzonder werk

In de loop der jaren heeft Bazuin & Partners vele bijzondere opdrachten mogen uitvoeren. Zo zijn we altijd sterk geweest in scheeps- en vliegtuigbeslagen. Zeker in de jaren ‘80 en ‘90 van de vorige eeuw haalden wij tijdens deze, soms spannende nachtelijke escapades, veel illegale kleding boven water en uit de lucht. Ook onze acties bij concerten in De Kuip in Rotterdam, waar we beslag legden op illegale merchandise, waren roemrucht…

Publiciteit

Uiteraard is goed werk de beste reclame voor een bedrijf, maar Bazuin & Partners heeft ook altijd een neus gehad voor andere soorten van publiciteit en was daarin vaak een pionier! Zo waren wij het eerste deurwaarderskantoor met landelijke radioreclame en zorgden ook de trams met onze reclame, toen dat nog lang niet zo gebruikelijk was als nu, in Rotterdam voor veel positieve naamsbekendheid!

Ook tegenwoordig doen we zaken nog steeds op onze eigen manier, altijd conform wet- en regelgeving, maar met een sterke eigen visie. Noem het “gezond eigenwijs” als u wilt…..

Heeft u advies nodig?
Of heeft u een vraag?

Neem telefonisch contact met ons op:

010-4332488

Of stuur ons een bericht per email op post@bazuin.nl
of via het contactformulier.

  • Door dit nummer in te vullen kunnen wij u sneller van dienst zijn.