In  verband met pinksteren zijn wij maandag  20 mei a.s. gesloten

Dinsdag 21 mei staan wij graag weer voor u klaar.

Kernwaarden

Kernwaarden centraal

Van een gerechtsdeurwaarder verwacht u accuraat en doortastend optreden bij incassoprocedures. U wilt zo snel mogelijk succes, uiteraard liefst met behoud van de relatie met uw debiteur(en). Bazuin & Partners begrijpt dit als geen ander. Wij willen dat u tevreden bent. Onze werkwijze is er dan ook geheel op ingericht om in te kunnen spelen op uw wensen en behoeften. Binnen deze werkwijze staan altijd onze drie kernwaarden centraal: streng, rechtvaardig en transparant.

Streng

Bazuin & Partners blijft uw debiteur niet eindeloos sommeren. Dat is nergens voor nodig, het kost onnodig veel tijd en u wilt geen maanden op uw geld wachten. Vanwege onze goede naamsbekendheid en vlotte aanpak in het minnelijke traject betaalt een groot gedeelte van uw debiteuren alsnog. Gebeurt dit niet, dan is Bazuin & Partners streng: wij pakken op dat moment door en zetten de gerechtelijke procedure in werking. Levert ook dat niet het gewenste resultaat op, dan kunnen we in het executietraject met diverse dwangmiddelen -die uitsluitend voorbehouden zijn aan een gerechtsdeurwaarder- algehele betaling van uw vordering bewerkstelligen.

Rechtvaardig

Van aanmaning tot aan de executie van het vonnis: in het hele proces blijven wij altijd rechtvaardig. Blijkt het voor uw debiteur echt een probleem om te betalen, dan zullen we in overleg met u kijken op welke manier we correct en doelgericht kunnen blijven werken. Maar: rechtvaardigheid werkt twee kanten uit. U moet uiteindelijk ook tevreden zijn met de oplossing.

Transparant

We vinden het belangrijk dat u te allen tijde volledig inzicht heeft in de behandeling van uw dossiers. In de kosten, onze werkzaamheden en in de vorderingen die we maken. Daarom hebben we onze werkwijze volledig transparant gemaakt. Zo kunt u uw eigen zaken online volgen met het EARS-systeem. Ons geavanceerde automatiseringssysteem maakt het mogelijk om u diep in onze organisatie mee te laten kijken. Afspraken leggen we helder en duidelijk vast in SLA’s (Service Level Agreements) en KPI’s (Key Performance Indicators), zodat u weet wat u van ons kunt en mag verwachten en u ons ook keihard aan onze toezeggingen kunt houden. Belofte maakt immers schuld! Van onze kant willen we graag inzicht in uw bedrijf, werkzaamheden en debiteuren. Daarom maakt een uitgebreide intake standaard onderdeel uit van onze dienstverlening.

 

Heeft u advies nodig?
Of heeft u een vraag?

Neem telefonisch contact met ons op:

010-4332488

Of stuur ons een bericht per email op post@bazuin.nl
of via het contactformulier.

  • Door dit nummer in te vullen kunnen wij u sneller van dienst zijn.