In  verband met pinksteren zijn wij maandag  20 mei a.s. gesloten

Dinsdag 21 mei staan wij graag weer voor u klaar.

Hoe werken wij?

Hoe werken wij?

Als gerechtsdeurwaarderskantoor hebben wij ons (als één van de eerste kantoren!) aangesloten bij het keurmerk Sociaal Verantwoord Incasseren.
Het keurmerk vormt de bekroning van de al jaren door ons gevolgde werkwijze, waarbij het vizier niet alleen wordt gericht op het zo snel mogelijk zoveel mogelijk incasseren, maar waarbij ook ruimte wordt gemaakt voor een meer holistische benadering.
Want als je een beter beeld hebt van het ‘hoe’ en ‘waarom’ van de schulden en de schuldenproblematiek van een schuldenaar, dan kan je sneller gerichte en realistische incasso-acties ondernemen. Dan worden onnodige handelingen en onnodige kosten voorkomen (beter voor opdrachtgever en schuldenaar!).

Opdrachtgevers van Bazuin & Partners werken dus niet alleen met een efficiënte en doelgerichte incasso-partner maar kunnen er ook op vertrouwen dat Bazuin & Partners op een respectvolle wijze met hun klanten omgaan, waardoor reputatie en vaak ook de relatie behouden blijven.

Het keurmerk omschrijft het zelf als volgt:
De bij dit keurmerk aangesloten partijen zijn zich bewust van hun maatschappelijke verantwoordelijkheid en handelen daar ook naar.

Dat zijn mooie woorden, maar hoe passen wij die in de praktijk toe?

Dat doen wij door in al onze contacten uit te gaan van een drietal stelregels:
• Doe normaal;
• Wat gij niet wil, dat u geschiedt, doe dat ook een ander niet
• En, wellicht wel de belangrijkste: Hoe zou ik het vinden als….

Want juist door je te verplaatsen in die ander, in zijn situatie en zijn belevingswereld, krijg je het contact dat je wilt en bereik je het doel.

Van:
Verzonden: vrijdag 11 februari 2021 12:49
Aan:
Onderwerp: compliment

Mag ik jullie een complimentje geven?

Ik heb door de toeslagenaffaire veel schulden in het verleden gehad. Sommige Gerechtsdeurwaarders waren echt heel erg en je kreeg van hun echt geen lucht om wat te regelen.
Maar jullie pakken het heel anders en rustig op. En heel netjes en geven me tijd. En geven zelfs een seintje dat ik het niet vergeet. Echt heel erg fijn!! Nee schuld hebben is niet fijn. Maar als iedereen nou eens handelde zoals jullie dat deden had de wereld een stuk beter geweest!!
Echt mijn complimenten!!

Mvg Sabien

Dit compliment zegt eigenlijk precies waar het om gaat.
Luisteren en begrip, maar ook doortastend en resultaatgericht optreden. Daar doen we het voor.

Heeft u advies nodig?
Of heeft u een vraag?

Neem telefonisch contact met ons op:

010-4332488

Of stuur ons een bericht per email op post@bazuin.nl
of via het contactformulier.

  • Door dit nummer in te vullen kunnen wij u sneller van dienst zijn.