Commercieel vastgoed

In de loop der jaren hebben wij ons gespecialiseerd in huurincasso en daardoor kunnen wij voldoen aan de eisen en wensen die (commerciële) vastgoedbeheerders, particuliere eigenaren, banken, financiers en beleggers stellen op het gebied van huurincasso.

Wij bieden een gespecialiseerd incassotraject dat klassiek menselijk contact combineert met nieuwe online en digitale communicatiemiddelen, waardoor onze dienstverlening over de gehele linie meer persoonlijk wordt en waarmee wij het noodzakelijke maatwerk kunnen leveren.

Deze specialisatie, gecombineerd met optimale ISO-gecertificeerde processen, zorgt ervoor dat wij een hoge servicegraad kunnen leveren die maximaal rendement oplevert voor uw vastgoedportefeuille. Zowel op doorlooptijd als incassoscores.

Niet door mooie woorden maar door daden is Bazuin & Partners een bekende naam geworden in de nationale onroerendgoedmarkt en uitgegroeid tot een gewaardeerde incassopartner voor vele gerenommeerde partijen in deze markt. Onze portefeuille groeit nog steeds en bestaat uit opdrachtgevers van uiteenlopend formaat die vaak al jarenlang met ons samenwerken.

Wij beschikken tenslotte over een landelijke dekking en bieden onze dienstverlening daarom in heel Nederland aan.

Heeft u vragen over onze dienstverlening? Neem dan contact op met een van onderstaande specialisten, zij voorzien u graag van advies.

Robbert-Jan Brugman

Gerechtsdeurwaarder/Directeur

Geboren, getogen en nog steeds wonend in Den Haag. Al met al heb ik zo’n dertig jaar ervaring in de incasso- en gerechtsdeurwaarderswereld en heb ik het nog steeds uitstekend naar mijn zin in dit vakgebied, waar continue een beroep wordt gedaan op de combinatie van theoretische kennis en praktisch inzicht.

Vele jaren heb ik samen met de naamgever van ons kantoor, de heer F.H.M. Bazuin, leiding mogen geven aan de organisatie. Van hem heb ik veel geleerd en na zijn vertrek geef ik nu alweer tien jaar samen met Eric Hundscheidt leiding aan deze nog steeds dynamische organisatie.

Raphael Muller

Specialist Vastgoed

Sinds 1998 in dienst bij Bazuin & Partners en jarenlang als Teamleider Vastgoed dagelijks bezig geweest met het incasseren van vastgoedvorderingen. In zijn huidige functie als Specialist Vastgoed zet hij zijn opgedane kennis nu in om sociale huisvesters, leegstandbeheerders, commerciële vastgoedpartijen en VvE-beheerders te adviseren.

Heeft u advies nodig?
Of heeft u een vraag?

Neem telefonisch contact met ons op:

010-4332488

Of stuur ons een bericht per email op post@bazuin.nl
of via het contactformulier.