Commercieel vastgoed

In de loop der jaren hebben wij ons gespecialiseerd in huurincasso en daardoor kunnen wij voldoen aan de eisen en wensen die (commerciële) vastgoedbeheerders, particuliere eigenaren, banken, financiers en beleggers stellen op het gebied van huurincasso.

Wij bieden een gespecialiseerd incassotraject dat klassiek menselijk contact combineert met nieuwe online en digitale communicatiemiddelen, waardoor onze dienstverlening over de gehele linie meer persoonlijk wordt en waarmee wij het noodzakelijke maatwerk kunnen leveren.

Deze specialisatie, gecombineerd met optimale ISO-gecertificeerde processen, zorgt ervoor dat wij een hoge servicegraad kunnen leveren die maximaal rendement oplevert voor uw vastgoedportefeuille. Zowel op doorlooptijd als incassoscores.

Niet door mooie woorden maar door daden is Bazuin & Partners een bekende naam geworden in de nationale onroerendgoedmarkt en uitgegroeid tot een gewaardeerde incassopartner voor vele gerenommeerde partijen in deze markt. Onze portefeuille groeit nog steeds en bestaat uit opdrachtgevers van uiteenlopend formaat die vaak al jarenlang met ons samenwerken.

Wij beschikken tenslotte over een landelijke dekking en bieden onze dienstverlening daarom in heel Nederland aan.

Heeft u vragen over onze dienstverlening? Neem dan contact op met een van onderstaande specialisten, zij voorzien u graag van advies.

Robbert-Jan Brugman

Commercieel Directeur / Gerechtsdeurwaarder standplaats Den Haag

Geboren, getogen en nog steeds wonend in Den Haag. Sinds de jaren ’80 ben ik al werkzaam in de incasso- en gerechtsdeurwaarderswereld en ik kan wel zeggen, dat ik het nog steeds uitstekend naar mijn zin heb in dit vakgebied, waar continue een beroep wordt gedaan op de combinatie van theoretische kennis en praktisch inzicht.
Nadat ik vele jaren samen met de naamgever van ons kantoor, de heer F.H.M. Bazuin, leiding heb mogen geven aan de organisatie sta ik nu samen met Eric Hundscheidt aan het roer van deze krachtige organisatie.
Ik ben deurwaarder in hart en nieren maar mijn hart ligt ook in de commercie. Als commercieel directeur ben ik verantwoordelijk voor ons commercieel team, dat met bestaande en mogelijke relaties blijft zoeken naar op maat gemaakte oplossingen voor hun vragen. Net als ik rusten ook zij niet voordat de klant optimaal tevreden is.

Heeft u advies nodig?
Of heeft u een vraag?

Neem telefonisch contact met ons op:

010-4332488

Of stuur ons een bericht per email op post@bazuin.nl
of via het contactformulier.

  • Door dit nummer in te vullen kunnen wij u sneller van dienst zijn.