Wie zijn wij?

Bazuin & Partners anno nu is gebouwd op de fundamenten die ruim vijftig jaar geleden werden gelegd door enkele samenwerkende gerechtsdeurwaarders. De organisatie ontleent haar naam aan F.H.M. Bazuin, één van de deurwaarders die ooit deel uitmaakten van dit samenwerkingsverband. Maar wie zijn nu eigenlijk de mensen áchter Bazuin & Partners? Wij stellen ons graag kort aan u voor:

Robbert-Jan Brugman

Directeur / Gerechtsdeurwaarder

Geboren, getogen en nog steeds wonend in Den Haag. Al met al heb ik zo’n dertig jaar ervaring in de incasso- en gerechtsdeurwaarderswereld en heb ik het nog steeds uitstekend naar mijn zin in dit vakgebied, waar continue een beroep wordt gedaan op de combinatie van theoretische kennis en praktisch inzicht.

Vele jaren heb ik samen met de naamgever van ons kantoor, de heer F.H.M. Bazuin, leiding mogen geven aan de organisatie. Van hem heb ik veel geleerd en na zijn vertrek geef ik nu alweer tien jaar samen met Eric Hundscheidt leiding aan deze nog steeds dynamische organisatie.

 

Eric Hundscheidt

Directeur / Gerechtsdeurwaarder

Geboren in het Zuid-Limburgse Kerkrade. Met een onderbreking van vier jaar, waarin ik als bedrijfsjurist werkzaam ben geweest bij een bedrijf in het Oosten van het land, ben ik alweer sinds 1992 werkzaam voor Bazuin & Partners. Van origine jurist boeide het ambt van deurwaarder mij zodanig, dat ik mij nogmaals op een jarenlange studie heb gestort, waarna ik in 2002 kandidaat-deurwaar ben geworden om in 2005 toe te treden tot het corps der gerechtsdeurwaarders.

Een klein decennium geleden heeft F.H.M. Bazuin de scepter overgedragen aan mij en Robbert-Jan Brugman. Tezamen vormen wij de directie van de organisatie. Ik mag wel zeggen dat ik ben “meegegroeid” met Bazuin en Partners, dat ik in de loop der jaren heb zien uitgroeien tot een krachtige organisatie met meerdere kantoren verspreid door het land.

 

Clemens van Veen

Manager Operations / Toegevoegd-gerechtsdeurwaarder

Sinds 1998 in dienst bij Bazuin & Partners en via de lange weg:(incassomedewerker, juridische afdeling), uiteindelijk operationeel eindverantwoordelijk geworden. Door deze lange weg ken ik de organisatie tot in finesses en dit helpt om onze relaties maximaal te bedienen. Om de materie te doorgronden en mijn kennis up-to-date te houden, ben ik sinds enkele jaren zelf toegevoegd-gerechtsdeurwaarder.

 

Heeft u advies nodig?
Of heeft u een vraag?

Neem telefonisch contact met ons op:

010-4332488

Of stuur ons een bericht per email op post@bazuin.nl
of via het contactformulier.