Wie zijn wij?

Bazuin & Partners anno nu is gebouwd op de fundamenten die ruim vijftig jaar geleden werden gelegd door enkele samenwerkende gerechtsdeurwaarders. De organisatie ontleent haar naam aan F.H.M. Bazuin, één van de deurwaarders die ooit deel uitmaakten van dit samenwerkingsverband. Maar wie zijn nu eigenlijk de mensen áchter Bazuin & Partners? Wij stellen ons graag kort aan u voor:

Robbert-Jan Brugman

Commercieel Directeur / Gerechtsdeurwaarder standplaats Den Haag

Geboren, getogen en nog steeds wonend in Den Haag. Sinds de jaren ’80 ben ik al werkzaam in de incasso- en gerechtsdeurwaarderswereld en ik kan wel zeggen, dat ik het nog steeds uitstekend naar mijn zin heb in dit vakgebied, waar continue een beroep wordt gedaan op de combinatie van theoretische kennis en praktisch inzicht.
Nadat ik vele jaren samen met de naamgever van ons kantoor, de heer F.H.M. Bazuin, leiding heb mogen geven aan de organisatie sta ik nu samen met Eric Hundscheidt aan het roer van deze krachtige organisatie.
Ik ben deurwaarder in hart en nieren maar mijn hart ligt ook in de commercie. Als commercieel directeur ben ik verantwoordelijk voor ons commercieel team, dat met bestaande en mogelijke relaties blijft zoeken naar op maat gemaakte oplossingen voor hun vragen. Net als ik rusten ook zij niet voordat de klant optimaal tevreden is.

 

Eric Hundscheidt

Algemeen Directeur / Gerechtsdeurwaarder standplaats Rotterdam

Geboren in het Zuid-Limburgse Kerkrade. Met een onderbreking van vier jaar, waarin ik als bedrijfsjurist werkzaam ben geweest bij een bedrijf in het Oosten van het land, ben ik alweer sinds 1992 werkzaam voor Bazuin & Partners. Van origine jurist boeide het ambt van deurwaarder mij zodanig, dat ik mij nogmaals op een jarenlange studie heb gestort, waarna ik in 2002 kandidaat-deurwaarder ben geworden om in 2005 toe te treden tot het corps der gerechtsdeurwaarders.
In 2008 heeft de naamgever en grondlegger van ons kantoor, de heer F.H.M. Bazuin, de scepter overgedragen aan Robbert-Jan Brugman en mij. Thans ben ik als gerechtsdeurwaarder verbonden aan het kantoor te Rotterdam en als algemeen directeur verantwoordelijk voor de dagelijkse leiding en de interne organisatie van Bazuin & Partners. Dat doe ik natuurlijk niet alleen maar met een enthousiast team van betrokken medewerkers, dat elkaars sterke punten stimuleert en elkaars zwakke punten compenseert. Ik mag wel zeggen dat ik ben “meegegroeid” met Bazuin en Partners, dat ik in de loop der jaren heb zien uitgroeien tot een krachtige en flexibele organisatie.

 

Clemens van Veen

Manager Operations / Toegevoegd-gerechtsdeurwaarder

Ik ben sinds 1998 in dienst bij Bazuin & Partners, waar ik ben gestart als incassomedewerker. Vervolgens ben ik op de juridische afdeling terecht gekomen en nadat ik daar leiding aan heb gegeven ben ik uiteindelijk operationeel eindverantwoordelijk voor de gehele organisatie geworden. Doordat ik meerdere functies binnen onze organisatie heb bekleed, heb ik deze tot in finesses leren kennen en dit helpt om onze relaties maximaal te bedienen. Om alle facetten van de organisatie te kennen ontbrak het mij nog op één vlak aan kennis en ervaring, vandaar dat ik de opleiding tot(kandidaat-)gerechtsdeurwaarder ben gaan volgen, die ik in 2010 heb afgerond.

Bazuin & Partners heeft mij de kans geboden mij binnen de organisatie te ontwikkelen en mijn vaardigheden uit te breiden.
Die kans heb ik gegrepen.
Als Manager Operations geef ik mijn collega’s graag óók die kans. Bazuin & Partners hecht grote waarde aan medewerkers die zelfstandig, kritisch en creatief durven te zijn in de benadering van hun werk en zichzelf voortdurend willen blijven ontwikkelen en verbeteren. Dat is goed voor onze medewerkers maar ook voor onze organisatie. Wij zijn ervan overtuigd, dat alleen op die manier de beste resultaten kunnen worden bereikt!

 

Heeft u advies nodig?
Of heeft u een vraag?

Neem telefonisch contact met ons op:

010-4332488

Of stuur ons een bericht per email op post@bazuin.nl
of via het contactformulier.