Wie zijn wij?

Bazuin & Partners anno nu is gebouwd op de fundamenten die ruim vijftig jaar geleden werden gelegd door enkele samenwerkende gerechtsdeurwaarders. De organisatie ontleent haar naam aan F.H.M. Bazuin, één van de deurwaarders die ooit deel uitmaakten van dit samenwerkingsverband. Maar wie zijn nu eigenlijk de mensen áchter Bazuin & Partners? Wij stellen ons graag kort aan u voor:

Robbert-Jan Brugman

Commercieel Directeur / Gerechtsdeurwaarder standplaats Den Haag

Geboren, getogen en nog steeds wonend in Den Haag. Sinds de jaren ’80 ben ik al werkzaam in de incasso- en gerechtsdeurwaarderswereld en ik kan wel zeggen, dat ik het nog steeds uitstekend naar mijn zin heb in dit vakgebied, waar continue een beroep wordt gedaan op de combinatie van theoretische kennis en praktisch inzicht.
Nadat ik vele jaren samen met de naamgever van ons kantoor, de heer F.H.M. Bazuin, leiding heb mogen geven aan de organisatie sta ik nu samen met Eric Hundscheidt aan het roer van deze krachtige organisatie.
Ik ben deurwaarder in hart en nieren maar mijn hart ligt ook in de commercie. Als commercieel directeur ben ik verantwoordelijk voor ons commercieel team, dat met bestaande en mogelijke relaties blijft zoeken naar op maat gemaakte oplossingen voor hun vragen. Net als ik rusten ook zij niet voordat de klant optimaal tevreden is.

Eric Hundscheidt

Algemeen Directeur / Gerechtsdeurwaarder standplaats Rotterdam

Geboren in het Zuid-Limburgse Kerkrade. Met een onderbreking van vier jaar, waarin ik als bedrijfsjurist werkzaam ben geweest bij een bedrijf in het Oosten van het land, ben ik alweer sinds 1992 werkzaam voor Bazuin & Partners. Van origine jurist boeide het ambt van deurwaarder mij zodanig, dat ik mij nogmaals op een jarenlange studie heb gestort, waarna ik in 2002 kandidaat-deurwaarder ben geworden om in 2005 toe te treden tot het corps der gerechtsdeurwaarders.
In 2008 heeft de naamgever en grondlegger van ons kantoor, de heer F.H.M. Bazuin, de scepter overgedragen aan Robbert-Jan Brugman en mij. Thans ben ik als gerechtsdeurwaarder verbonden aan het kantoor te Rotterdam en als algemeen directeur verantwoordelijk voor de dagelijkse leiding en de interne organisatie van Bazuin & Partners. Dat doe ik natuurlijk niet alleen maar met een enthousiast team van betrokken medewerkers, dat elkaars sterke punten stimuleert en elkaars zwakke punten compenseert. Ik mag wel zeggen dat ik ben “meegegroeid” met Bazuin en Partners, dat ik in de loop der jaren heb zien uitgroeien tot een krachtige en flexibele organisatie.

Clemens van Veen

Manager Operations / Toegevoegd-gerechtsdeurwaarder

Ik ben sinds 1998 in dienst bij Bazuin & Partners, waar ik ben gestart als incassomedewerker. Vervolgens ben ik op de juridische afdeling terecht gekomen en nadat ik daar leiding aan heb gegeven ben ik uiteindelijk operationeel eindverantwoordelijk voor de gehele organisatie geworden. Doordat ik meerdere functies binnen onze organisatie heb bekleed, heb ik deze tot in finesses leren kennen en dit helpt om onze relaties maximaal te bedienen. Om alle facetten van de organisatie te kennen ontbrak het mij nog op één vlak aan kennis en ervaring, vandaar dat ik de opleiding tot(kandidaat-)gerechtsdeurwaarder ben gaan volgen, die ik in 2010 heb afgerond.

Bazuin & Partners heeft mij de kans geboden mij binnen de organisatie te ontwikkelen en mijn vaardigheden uit te breiden.
Die kans heb ik gegrepen.
Als Manager Operations geef ik mijn collega’s graag óók die kans. Bazuin & Partners hecht grote waarde aan medewerkers die zelfstandig, kritisch en creatief durven te zijn in de benadering van hun werk en zichzelf voortdurend willen blijven ontwikkelen en verbeteren. Dat is goed voor onze medewerkers maar ook voor onze organisatie. Wij zijn ervan overtuigd, dat alleen op die manier de beste resultaten kunnen worden bereikt!

Gaytrie Ganesh

Gerechtsdeurwaarder standplaats Amstelveen

Rond 2000 heb ik mijn eerste stappen gezet in de toen nog overwegend mannelijke wereld van gerechtsdeurwaarders. Ik ben begonnen als juridisch medewerker maar ik ben al snel de opleiding tot (kandidaat-)gerechtsdeurwaarder gaan volgen. Die opleiding heb ik in 2006 afgerond en uiteindelijk ben ik in 2012 beëdigd als gerechtsdeurwaarder met standplaats Amstelveen.
Ik ben afkomstig uit een familie van ondernemers. Mensen die de handen uit de mouwen willen steken en risico’s durven te nemen. Maar die geen onnodige risico’s willen lopen. Ik durf dus te zeggen, dat ik weet wat zij zoeken!
Net als onze kantoren in Den Haag en Rotterdam richt ook het kantoor in Amstelveen zich met lokaal ingevoerde medewerkers op die opdrachtgevers, die waarde hechten aan een persoonlijke, directe benadering met een professionele inslag.

Raphael Muller

Specialist Vastgoed

Sinds 1998 ben ik in dienst bij Bazuin & Partners in verschillende functies betrokken geweest bij onze afdeling Vastgoed. In mijn huidige functie vervul ik een verbindende rol tussen sales en operations. Als leidinggevende van de afdeling Vastgoed ben ik nauw betrokken bij de behandeling van dossiers en kan ik heel goed inschatten wat de wensen en verwachtingen van onze opdrachtgevers zijn. Woningcorporaties, vastgoedbeheerders, leegstandbeheerders, beleggers en particuliere eigenaren zijn bij mij aan het goede adres als het gaat om advisering en vragen op het gebied van vastgoed gerelateerde incasso.

Gert-Jan van Meerten

Toegevoegd-gerechtsdeurwaarder

Ik ben sinds 2012 in dienst bij Bazuin & Partners als commercieel medewerker. Het vak van gerechtsdeurwaarder boeide me zodanig, dat ik in oktober 2016 toegevoegd gerechtsdeurwaarder ben geworden. Voorheen was ik werkzaam binnen de (internationale) creditmanagement branche. Mijn kennis en ervaring als toegevoegd gerechtsdeurwaarder komen mij goed van pas. Ik heb gemerkt dat niet alleen een “vlotte babbel” van belang is, maar dat onze opdrachtgevers het ook weten te waarderen, dat zij met iemand spreken die de dagelijkse gang van zaken kent, hun taal kent en de weg in de rechtspraktijk kent. Kennis van zaken, dáár gaat het om!

Heeft u advies nodig?
Of heeft u een vraag?

Neem telefonisch contact met ons op:

010-4332488

Of stuur ons een bericht per email op post@bazuin.nl
of via het contactformulier.

  • Door dit nummer in te vullen kunnen wij u sneller van dienst zijn.