In  verband met pinksteren zijn wij maandag  20 mei a.s. gesloten

Dinsdag 21 mei staan wij graag weer voor u klaar.

Historie

Het grijze verleden…….

Begonnen in het economisch hart van ons land, ooit gevestigd in het oudste niet gebombardeerde stukje van de stad, ligt de tijd dat Bazuin & Partners alleen in Rotterdam naam en faam genoot, alweer ver achter ons. Maar die typische Rotterdamse mentaliteit vindt u wel nog steeds bij ons terug! Wij zijn onze Rotterdamse wortels weliswaar ontgroeid, maar altijd trouw gebleven. Inmiddels is Bazuin & Partners een service- en klantgerichte organisatie met diverse vestigingen in het land. Zo ontstaat een landelijk dekkend netwerk met sterk lokaal en regionaal gerichte kantoren.

Door de jaren heen is onze focus altijd gericht geweest op het uitbouwen van een goed, gedegen kantoor. Trouw en Vertrouwen zijn sleutelwoorden in de visie van Bazuin & Partners. Trouw blijven aan jezelf, vertrouwen op je visie, de medewerkers en je klanten. Hard werken, een visie hebben, hier op vertrouwen en het aantrekken van de juiste mensen vormen de ingrediënten voor deze succesformule.

Bijzonder werk

In de loop der jaren heeft Bazuin & Partners vele bijzondere opdrachten mogen uitvoeren. Zo zijn we altijd sterk geweest in scheeps- en vliegtuigbeslagen. Zeker in de jaren ‘80 en ‘90 van de vorige eeuw haalden wij tijdens deze, soms spannende nachtelijke escapades, veel illegale kleding boven water en uit de lucht. Ook onze acties bij concerten in De Kuip in Rotterdam, waar we beslag legden op illegale merchandise, waren roemrucht…

Publiciteit

Uiteraard is goed werk de beste reclame voor een bedrijf, maar Bazuin & Partners heeft ook altijd een neus gehad voor andere soorten van publiciteit en was daarin vaak een pionier! Zo waren wij het eerste deurwaarderskantoor met landelijke radioreclame en zorgden ook de trams met onze reclame, toen dat nog lang niet zo gebruikelijk was als nu, in Rotterdam voor veel positieve naamsbekendheid!

Ook tegenwoordig doen we zaken nog steeds op onze eigen manier, altijd conform wet- en regelgeving, maar met een sterke eigen visie. Noem het “gezond eigenwijs” als u wilt…..

Heeft u advies nodig?
Of heeft u een vraag?

Neem telefonisch contact met ons op:

010-4332488

Of stuur ons een bericht per email op post@bazuin.nl
of via het contactformulier.

  • Door dit nummer in te vullen kunnen wij u sneller van dienst zijn.