Een brief van ons ontvangen

Wat moet u doen als u een brief van ons heeft ontvangen?

Als u een brief (ook wel aanmaning of sommatie genoemd) van ons heeft ontvangen, dan betekent dit dat u een of meerdere rekeningen niet heeft betaald. Dit kan natuurlijk de beste een keer overkomen, maar het is wel de bedoeling dat u nu snel gaat betalen. Daarom heeft het betreffende bedrijf de rekening(en) nu overgedragen aan Bazuin & Partners om te incasseren. Wat wordt er van u verwacht? Met twee simpele handelingen kunt u veel ellende voorkomen:

  1. Betaal de totale vordering meteen.
  2. Lukt dat niet? Neem dan  CONTACT met ons op!

 

Wat gebeurt er als u niets doet?

Laat u helemaal niets van u horen en betaalt u ook niet, dan heeft dat uiteindelijk tot gevolg dat de deurwaarder bij u op de stoep staat om een dagvaarding aan u uit te reiken. Dit is een officieel document waarin u wordt opgeroepen om voor de rechter te verschijnen en waarin gevraagd wordt u te veroordelen tot betaling van de totale vordering. Als de rechter de eis toewijst, dan wordt dit vastgelegd in een vonnis. Aan de hand van dit vonnis kan de deurwaarder – als u niet betaalt –  beslag leggen op uw inkomen of uitkering, inboedel, (spaar)geld en zelfs uw koopwoning laten verkopen. Bij huurachterstand kan uitblijven van betaling leiden tot ontruiming van uw huurwoning.

Afgezien van het feit dat de gevolgen van de genoemde maatregelen een behoorlijke impact op uw persoonlijke situatie hebben, is het minstens zo belangrijk te vermelden dat hier bovenop nog de kosten komen die de deurwaarder maakt. Deze kosten worden ook op u verhaald en komen dus nog bij de bedragen die u sowieso moet betalen. U kunt dit alles voorkomen door NU over te gaan tot actie!

Heeft u advies nodig?
Of heeft u een vraag?

Neem telefonisch contact met ons op:

010-4332488

Of stuur ons een bericht per email op post@bazuin.nl
of via het contactformulier.

  • Door dit nummer in te vullen kunnen wij u sneller van dienst zijn.