Incassomedewerker Huurzaken

wegens vakanties is de sollicitatieprocedure met 3 weken vertraagd

Voor onze vestiging in Rotterdam zijn wij op zoek naar een fulltime incassomedewerker huurzaken.

De functie

Als medewerker huurincasso bij Bazuin draag je zorg voor het incasseren van huurachterstanden en hieraan gerelateerde vorderingen.
Je hebt schriftelijk en telefonisch contact met opdrachtgevers, huurders met betalingsachterstanden en bemiddelende instanties. Je vervaardigt huurdagvaardingen en overige exploten. Je plant en organiseert (in administratieve zin) ontruimingen en je bent tijdens de ontruiming het aanspreekpunt voor de deurwaarder. Tevens win je inlichtingen in en verricht je werkzaamheden rondom af te wikkelen dossiers.

Het profiel

Als medewerker huurincasso is het belangrijk dat je ordelijk bent ingesteld. Je krijgt veel informatie te verwerken en je dient met allerlei zaken rekening te houden. Wij zoeken dus een echte perfectionist! Verder is het belangrijk dat je sterk in je schoenen staat, je zowel zelfstandig als in teamverband kunt werken en dat je communicatief vaardig bent

Wat vragen we verder van jou?

• minimaal een afgeronde MBO opleiding, bij voorkeur in de juridische richting;
• uitstekende beheersing van de Nederlandse taal in woord en geschrift;
• recente ervaring met het verrichten van (huur)incassowerkzaamheden bij een deurwaarderskantoor;
• je kunt accuraat en gestructureerd werken in een hectische en dynamische werkomgeving;
• je bent klantgericht, probleemoplossend en integer;
• ervaring met softwarepakket Credit Navigator is een pre

Wat krijgt je ervoor terug?

Een veelzijdige baan binnen een professionele en dynamische organisatie met een informele sfeer, daarbij een passend salaris en prima secundaire arbeidsvoorwaarden

Solliciteren
Herken jij jezelf in dit profiel? Ben je woonachtig in de regio Rotterdam en denk jij de uitdaging aan te kunnen? Stuur dan jouw motivatiebrief en CV per e-mail naar onze afdeling P&O.

Over Bazuin
Bazuin & Partners is een service- en klantgerichte organisatie van gerechtsdeurwaarders met vestigingen in Rotterdam, Den Haag en Amstelveen. Ons team bestaat uit een bonte mix van talent. Starters en professionals, allemaal op zoek naar afwisseling en uitdaging.
Als ervaren gerechtsdeurwaarderskantoor met een landelijke dekking door eigen deurwaarders, geloven wij in de oorspronkelijke kracht van het ambt. Vanuit deze stabiele grondhouding geven wij op onze kenmerkende wijze streng, rechtvaardig, transparant en soms een beetje eigenwijs, invulling aan onze werkzaamheden.

Bazuin & Partners
T.a.v. mw. D. Leenderts, afdeling P&O
E-mail: jobs@bazuin.nl
Tel: 010-4332488

Een online screening kan mogelijk onderdeel uitmaken van de procedure; gegevens die tijdens een screening worden verzameld, worden niet langer bewaard dan noodzakelijk.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld