Jurist (WO, starter)

Ben jij gedreven, nauwkeurig, een leuke collega en wil je werken in een dynamische en professionele omgeving? Dan zijn wij misschien wel op zoek naar jou!

Functie:

Als jurist bij Bazuin & Partners ben je verantwoordelijk voor het opstellen van dagvaardingen, conclusies en akten voor onze verschillende opdrachtgevers. Het voorbereiden en zelfstandig voeren van gerechtelijke procedures (inclusief roladministratie) en het bijwonen van zittingen komen eveneens voor jouw rekening. Daarnaast verstrek je intern en extern juridische adviezen. Het helder kunnen uitleggen van een juridische casus aan een cliënt behoort ook tot je uitdagingen en je stelt contracten en algemene voorwaarden op. Kortom, een zelfstandige en afwisselende baan.

Profiel:

Je bent een hands-on jurist die initiatief neemt, zich verantwoordelijk voelt en flexibel is. Je hebt gedegen actuele juridische kennis en inzicht m.b.t. de relevante rechtsgebieden. Je hebt een assertieve, integere en resultaatgerichte instelling. Verder ben je analytisch sterk en kun je goed argumenteren.

Wat vragen wij verder van jou?

  • Afgeronde studie Nederlands Recht (WO);
  • Uitstekende beheersing van de Nederlandse taal in woord en geschrift;
  • Goede communicatieve vaardigheden;
  • Ervaring met werkzaamheden binnen een gerechtsdeurwaarderskantoor is niet noodzakelijk maar is wel een pre;
  • Je bent minimaal 32 uur per week beschikbaar;
  • Je kunt zowel zelfstandig als in teamverband werken

Wat krijg je ervoor terug?

Een veelzijdige baan binnen een professionele en dynamische organisatie met een informele sfeer, daarbij een passend salaris en prima secundaire arbeidsvoorwaarden.

Herken jij jezelf in dit profiel? Denk jij de uitdaging aan te kunnen? Solliciteer dan meteen door middel van een c.v. vergezeld van een uitgebreide motivatiebrief, t.a.v. mw D. Leenderts.

(sollicitaties zonder motivatiebrief zullen niet in behandeling worden genomen)

Over Bazuin
Bazuin & Partners is een service- en klantgerichte organisatie van gerechtsdeurwaarders met vestigingen in Rotterdam, Den Haag en Amstelveen. Ons team bestaat uit een bonte mix van talent. Starters en professionals, allemaal op zoek naar afwisseling en uitdaging.

Als ervaren gerechtsdeurwaarderskantoor met een landelijke dekking door eigen deurwaarders, geloven wij in de oorspronkelijke kracht van het ambt. Vanuit deze stabiele grondhouding geven wij op onze kenmerkende wijze streng, rechtvaardig, transparant en soms een beetje eigenwijs, invulling aan onze werkzaamheden.

Een online screening kan mogelijk onderdeel uitmaken van de procedure; gegevens die tijdens een screening worden verzameld, worden niet langer bewaard dan noodzakelijk.

Binnen Bazuin & Partners weten we heel goed zelf onze kandidaten te bereiken en onze nieuwe collega’s te kiezen. We reageren daarom ook niet op acquisitie of aanbiedingen van bureaus of tussenpersonen.